• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

OSSENHAAS AANBIEDING⏳

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Grasgevoerd (Grass-Fed) Rundvlees van The Meat Boys

Bij The Meat Boys nodigen we je uit om kennis te maken met ons buitengewone Argentijnse en Uruguayaanse rundvlees: een ware culinaire ontdekking waar kwaliteit, natuurlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. De ranches, verspreid over de uitgestrekte Argentijnse pampa’s, produceren niet zomaar rundvlees; we creëren een ervaring die niet alleen jouw smaakpapillen prikkelt, maar ook goed is voor het welzijn van de runderen. Ontdek de puurheid van Argentijns en Uruguayaans grasgevoerd rundvlees vandaag nog. Kom binnen in de wereld van smaakvolle duurzaamheid. Onder deze artikelen lees je verder!

Argentijns grass-fed rundvlees producten

Uruguay Grass-fed Black Angus producten

Grass-fed: Malsheid en Smaak in Perfecte Balans

Argentijns grasgevoerd rundvlees staat bekend om zijn ongeëvenaarde malsheid en rijke smaak. Deze kwaliteit wordt bereikt door de Hereford en grotendeels Aberdeen Black Angus runderen. De runderen worden grootgebracht volgens eeuwenoude tradities, omringd door de ongerepte schoonheid van de Argentijnse natuur. Ze grazen vrij op uitgestrekte weides, genietend van zuivere lucht en fris water. In tegenstelling tot massaal geproduceerd vlees, ervaren onze runderen geen stress en dat proef je. Onze runderen worden grootgebracht zonder hormonen en antibiotica, waardoor hun vlees puur natuur is. Door het milde klimaat leven de runderen hun hele leven buiten.

Ana Paula Black Angus rundvlees uit Uruguay

De Ana Paula Ranch ligt in Uruguay, in de noordelijke provincie Cierro Largo. Er is een gematigd klimaat waardoor de ligging van de Ranch, midden op de uitgestrekte pampa’s van de Cierro Largo uniek is. De oppervlakte van de Ana Paula Ranch is ongeveer 100.000 hectare. Bijna het gehele oppervlak is bedekt met gras. Op deze enorme pampa’s leven ongeveer 100.000 runderen en slechts 270 mensen.

Natuurlijk rundvlees
De Ana Paula Ranch is gespecialiseerd in 100% Black Angus runderen. Alles is erop gericht om een top product te leveren. Maar nog belangrijker: een product met respect voor dier en milieu! De runderen worden vrij van hormonen en antibiotica grootgebracht.

Natuurlijk Duurzaam Argentijns Grass-Fed Rundvlees

De verrukkelijke smaak van ons Argentijnse rundvlees vindt zijn oorsprong in het feit dat onze runderen hoofdzakelijk gras eten, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit natuurlijke dieet resulteert in magerder vlees, waardoor het een gezonde keuze is voor bewuste fijnproevers. Ons grass-fed rundvlees heeft een perfecte balans tussen omega 3 en 6, wat het niet alleen heerlijk maakt, maar ook voedzaam.

Wat ons Argentijnse grasgevoerde rundvlees echt speciaal maakt, is het feit dat het nooit bevroren is geweest. Dankzij gekoelde transport vanuit Argentinië naar Nederland en vacuümverpakking blijft het vlees vers en mals. Deze zorgvuldige behandeling zorgt ervoor dat ons rundvlees kan rijpen, waardoor het botermals wordt nog voordat het jouw bord bereikt.

Een duurzame keuze

Duurzaamheid is niet slechts een modewoord voor ons; het is een levensstijl. Onze runderen worden grootgebracht met behulp van biologische praktijken, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën of antibiotica. Door duurzaamheid centraal te stellen, beschermen we niet alleen het milieu, maar bieden we jou ook een veilige en gezonde keuze. Een kanttekening is wel dat het vlees per boot naar Europa verscheept wordt.

De gezondheidsvoordelen van Argentijns grass-fed rundvlees

Ons Argentijnse grass-fed rundvlees biedt niet alleen een ongekend smaakavontuur, maar ook talloze gezondheidsvoordelen. Het bevat essentiële aminozuren, biedt hoogwaardige eiwitten en heeft een gunstig vetzuurprofiel.

  • rundvlees bevat gezondere vetten, zoals omega-3-vetzuren. Deze essentiële vetten spelen een cruciale rol in het ondersteunen van hartgezondheid, het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van algeheel welzijn. Door te kiezen voor Argentijns rundvlees maak je een bewuste keuze voor je gezondheid.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat grass-fed rundvlees kan bijdragen aan een verminderd risico op hartziekten. Het gunstige vetzuurprofiel en het lagere gehalte aan verzadigd vet maken het een hartgezonde optie zonder concessies te doen aan de smaak.
  • ommige studies suggereren dat grass-fed rundvlees hogere niveaus van antioxidanten bevat, zoals vitamine E en bètacaroteen. Deze verbindingen worden in verband gebracht met mogelijke eigenschappen om kanker te bestrijden, waardoor Argentijns rundvlees een heerlijke en gezond bewuste keuze is.

Duurzaam Argentijns Grass-Fed Rundvlees kopen?

Bij The Meat Boys nodigen we je uit om een bewuste keuze te maken voor kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek de ongeëvenaarde smaak en versheid van ons Argentijns grass-fed rundvlees door vandaag nog jouw bestelling te plaatsen. Door te kiezen voor ons rundvlees, kies je voor een eerlijke en natuurlijke smaakervaring die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Ervaar de perfecte balans tussen malsheid en smaak.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.