• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Argentijnse entrecote klaarmaken als een caveman!

Ingrediënten:

  • Argentijnse Entrecote

Als side serveerde ik er panzanella (Italiaanse broodsalade) bij.

Laat de entrecote op kamertemperatuur komen. Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op circa 150 graden. Olie de steaks en wrijf ze in met grof zout. Stel je thermometer in op 40 graden en leg de entrecote op de barbecue. Bij 40 graden pak je ze in in aluminiumfolie en laat je de thermometer zitten. Steek de barbecue op naar 250 graden en verwijder het rooster en plate setter. Afhankelijk van de temperatuur van de entrecote bepaal je hoe lang je het vlees tussen de kolen legt. Je zal mikken op een kern van circa 55 graden voor een perfecte garing. 1 minuut per kant tussen de kolen was bij mij voldoende. Leg het vlees nooit met de thermometer erin tussen de kolen. Anders kun je een nieuwe kopen. Voordat je de entrecote op de kolen legt blaas je al het as van de kolen weg. Blaas tot er niets meer weg te blazen valt. Laat de entrecote 5-10 minuten rusten voordat je deze tegendraads aansnijdt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.