• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Argentijnse entrecote klaarmaken als een caveman!

Ingrediënten:

  • Argentijnse Entrecote

Als side serveerde ik er panzanella (Italiaanse broodsalade) bij.

Laat de entrecote op kamertemperatuur komen. Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op circa 150 graden. Olie de steaks en wrijf ze in met grof zout. Stel je thermometer in op 40 graden en leg de entrecote op de barbecue. Bij 40 graden pak je ze in in aluminiumfolie en laat je de thermometer zitten. Steek de barbecue op naar 250 graden en verwijder het rooster en plate setter. Afhankelijk van de temperatuur van de entrecote bepaal je hoe lang je het vlees tussen de kolen legt. Je zal mikken op een kern van circa 55 graden voor een perfecte garing. 1 minuut per kant tussen de kolen was bij mij voldoende. Leg het vlees nooit met de thermometer erin tussen de kolen. Anders kun je een nieuwe kopen. Voordat je de entrecote op de kolen legt blaas je al het as van de kolen weg. Blaas tot er niets meer weg te blazen valt. Laat de entrecote 5-10 minuten rusten voordat je deze tegendraads aansnijdt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!