• Voor 11:00 uur besteld? Dezelfde avond geleverd
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • Gratis verzending v.a. € 100,-
  • 9,3 | 95% raadt ons aan

Verse Ribeye deal | 35% korting!

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Bavetterollade met peer, blauwe kaas en walnoot

Aantal personen: 4-6
Totale tijd: 120 minuten

Ingrediënten:
Bavette Ca. 1kg
– Kruidenrub naar keuze (ik gebruikte fast & flavoured van norubbish)
– 2 Kleine zachte peren
– Blauwe kaas (ik gebruikte Danish Blue)
– Walnoten
– Honing

Benodigdheden:
– Kamado of andere barbecue met indirect grillen. Oven kan natuurlijk ook.
– Pan
– Slagerstouw
– Kernthermometer

Wat moet je doen?
1. Steek de barbecue aan op 130 graden indirect of verwarm de oven voor.
2. Vlinder de bavette door deze plat neer te leggen en met je mes precies door het midden te snijden zodat je het stuk vlees open kunt klappen. Neem er goed de tijd voor! Let goed op de draad van het vlees. Als je het vlees oprolt moet de draad in de lengte van de rol lopen.
3. Maak/snijd het vlees verder schoon, dep droog en rub een zijde van vlees royaal in.
4. Snijd de peertjes in kleine stukken, kruimel de kaas en kneus de walnoot in de hand. Verdeel dit boven op de rub. Top het af met wat honing.
5. Rol het vlees strak op en denk goed aan die draad van het vlees! Bind het strak met een aantal draden zodat het zijn vorm en inhoud behoud.
6. Bak het vlees rondom op hoog vuur aan zodat er een mooi bruin korstje ontstaat. Maximaal 2 minuten op 1 kant laten liggen.
7. Prik nu de thermometer erin in leg de bavette op de barbecue of plaats het in de oven tot een kern van 47 graden is bereikt.
8. Pak het vlees losjes in aluminiumfolie in en laat 15-30 minuten rusten voordat je dit prachtstuk aansnijdt.

Eet smakelijk!

0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)