Cheesy pulled pork nachos
Aantal personen: 4
Totale tijd: 30 minuten (exclusief pulled pork maken)
Ingrediënten:
– 350gr pulled pork
– Je favoriete barbecuesaus
– 1 zak nacho chips naturel
– 1 zakje emmentaler, jonge kaas en belegen kaas
– 1 vleestomaat
– 1 avocado
– 1 rode ui
– 1 rode paprika
– 1 bosui
– 1 handje koriander (of peterselie mocht je het naar zeep vinden smaken)
– Dipsaus: guacamole, crème fraiche of tomatensalsa
Benodigdheden:
– Barbecue (indirect) of oven
– Ovenschaal
Wat moet je doen?
1. Meng de pulled pork met je favoriete barbecuesaus. Hussel de 3 kazen door elkaar. Snij alle overige ingrediënten in de naar jouw gewenste grootte.
2. Leg een laagje nachos in de schaal, top een handje kaas, laag nachos, laag kaas en herhaal dit tot er niets meer in de schaal past. Eindig met een laag kaas.
3. Bak de nachos met de kaas circa 20 minuten in de oven op 200 graden of tot de kaas en de nachos mooi gekleurd zijn. Verwarm de pulled pork in een pannetje.
4. Leg de pulled pork boven op de kaas. Strooi alle toppings over het geheel en serveer met je favoriete dip.
Smakelijk!


