• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Lamsvlees online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Bij The Meat Boys is het mogelijk om jouw lamsvlees online te bestellen. Dit Nieuw-Zeelands lamsvlees is van de heerlijkste kwaliteit. De lammeren kunnen hier het hele jaar door buiten grazen, waardoor ze kunnen knabbelen van het gras op voedingsrijke bodems dat door regelmatige regens vers gehouden wordt.

Wil je zien wat voor lamsvlees wij te bieden hebben?

Een heerlijk lamsrack

Lamsvlees van goede afkomst online bestellen

Lammeren die in een vrije en ruime omgeving alle seizoenen hebben kunnen opgroeien, zijn goed gevoed en zorgen daardoor voor lamsvlees van de beste kwaliteit. Het vlees is botermals en heeft een rijkelijke, uitgesproken smaak. Dit heerlijke lamsvlees kan je online bestellen bij onze slagerij. Een lamsrack is het meest bekende en smakelijke stuk vlees, dat van de ruggengraat komt van de lammeren. Doordat wij enkel lamsvlees aanbieden in ons assortiment, afkomstig van dieren die in een omgeving van uitgestrekte weilanden hebben kunnen opgroeien, zijn ze nooit bijgevoed en is dit vlees dus puur natuur. Zo ben je zeker dat je bij ons in Rotterdam jouw BBQ-vlees bestelt dat geen hormonen of antibiotica bevat. Natuurlijk is dit laatste gegeven niet enkel bij lamsvlees, maar ook bij andere vleessoorten, zoals bijvoorbeeld kip, die je online bij ons kan bestellen.

Proef zijn smaakvolle malsheid

Het meest malse lamsvlees kan je online bestellen bij The Meat Boys uit Rotterdam. Ben je steeds voor de Wagyu ossenhaas Tournedos gegaan en wil je eens een andere smaaksensatie ontdekken dan rund? Ga dan voor lamsvlees en word overweldigd door zijn sappigheid en volle smaak.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!