• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,8

MEGADEAL | OSSENHAAS ACTIE ⏳| TWEE STUKS (1,5 KG) VOOR € 49 🇦🇷

Bestel nu

Lamsvlees online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Bij The Meat Boys is het mogelijk om jouw lamsvlees online te bestellen. Dit Nieuw-Zeelands lamsvlees is van de heerlijkste kwaliteit. De lammeren kunnen hier het hele jaar door buiten grazen, waardoor ze kunnen knabbelen van het gras op voedingsrijke bodems dat door regelmatige regens vers gehouden wordt.

Wil je zien wat voor lamsvlees wij te bieden hebben?

Een heerlijk lamsrack

Lamsvlees van goede afkomst online bestellen

Lammeren die in een vrije en ruime omgeving alle seizoenen hebben kunnen opgroeien, zijn goed gevoed en zorgen daardoor voor lamsvlees van de beste kwaliteit. Het vlees is botermals en heeft een rijkelijke, uitgesproken smaak. Dit heerlijke lamsvlees kan je online bestellen bij onze slagerij. Een lamsrack is het meest bekende en smakelijke stuk vlees, dat van de ruggengraat komt van de lammeren. Doordat wij enkel lamsvlees aanbieden in ons assortiment, afkomstig van dieren die in een omgeving van uitgestrekte weilanden hebben kunnen opgroeien, zijn ze nooit bijgevoed en is dit vlees dus puur natuur. Zo ben je zeker dat je bij ons in Rotterdam jouw BBQ-vlees bestelt dat geen hormonen of antibiotica bevat. Natuurlijk is dit laatste gegeven niet enkel bij lamsvlees, maar ook bij andere vleessoorten, zoals bijvoorbeeld kip, die je online bij ons kan bestellen.

Proef zijn smaakvolle malsheid

Het meest malse lamsvlees kan je online bestellen bij The Meat Boys uit Rotterdam. Ben je steeds voor de Wagyu ossenhaas Tournedos gegaan en wil je eens een andere smaaksensatie ontdekken dan rund? Ga dan voor lamsvlees en word overweldigd door zijn sappigheid en volle smaak.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.