• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Wagyu ribeye bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

De Wagyu ribeye is een van het meest sappige en rijkelijkst smakende stuk vlees van de Wagyu runderen dat je bij ons kan bestellen. Het heeft een perfecte smaakbalans die iedereen naar meer laat verlangen zodra ze één hap hebben geproefd. Ribeye komt van het middenstuk van het ribstuk en worden zonder rib aangeleverd.

Wil je zien wat voor Amerikaans Wagyu vlees wij nog meer hebben?

Overheerlijke Wagyu ribeye

Wagyu ribeye en meer bestellen

Naast de Wagyu ribeye kan je bij de online slagerij The Meat Boys uit Rotterdam ook andere stukken Wagyu vlees bestellen. Zijn volle smaak kan je ook ontdekken in de Wagyu entrecote of de Wagyu tournedos. Beide goddelijke smaaksensaties die je in de zevende vleeshemel brengen. Daarnaast kan je Wagyu vlees proeven in combinatie met Black Angus beef in de Wagyu hamburgers. Deze bestaan uit 20% Wagyu en 80% grain-ged Black Angus beef, waardoor je het beste van twee werelden in één geheel krijgt. De prijs van Wagyu vlees is variabel en afhankelijk van welk stuk van het rund je verkiest. Wel beloven wij jou dat je overtuigd zal zijn van zijn kwaliteit en waarde en elke keer opnieuw de Wagyu ribeye zal willen bestellen.

Ondervind zijn delicatesse

Wagyu vlees is in Nederland een echte delicatesse die je zou kunnen omschrijven als de kaviaar onder het rundvlees. Een next level smaaksensatie die stukken hoger aangeschreven staat dan de al zo heerlijke kalf spareribs of Argentijns vlees. Ga voor de intense smaak van een Wagyu ribeye en dit zal het enige zijn dat je nog gaat willen bestellen.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!